Åsa William, Domare och instruktör islandshästridning

Åsa William, Domare och instruktör islandshästridning

”För mig är hästarnas välmående det allra viktigaste. Med Hägraboxen löser jag enkelt några av alla hästägares ständiga bekymmer. 

Eftersom höet inte ligger på marken ökar hygienen kraftigt. Inget hö blir nertrampat i leran, kissat på eller blåser bort i vinden som blåser in från sjön vi bor vid. 

Att hästarna kan äta i lugn och ro utan att stressa gör att deras välmående ökar och jag ser ett större lugn vid fodringstillfällena. Hos mig delar 4 hästar utan problem på den ena boxen. Att spill och svinn minskar gör även en hel del för ekonomin då inget hö går till spillo. 

Jag känner mig trygg och säker eftersom boxen är utformad på ett sådant sätt att risken för skador har minimerats. Teamet bakom Hägraboxen jobbar ständigt med att utveckla produkten och utvärdera dess funktioner. 

För mig är Hägraboxen ett självklart val och något jag inte förstår att jag har klarat mig så länge utan. Jag kan verkligen rekommendera den här produkten till alla med häst.”